torsdag 31 mars 2011

2011-03-31

 Här kommer lite bilder från nya lägenheten! :) 



Detta är det största sovrummet. Där vi ska sova! Ändå är det ganska litet. Alla sov/extra rum är ganska små men det gör oss inget :) Nu ser man ju inte heller att det är garderober o lite yta till bakom kameran.

Här kommer vyn in i vardagsrummet från sovrummet. Det är strax över 3 meter i takhöjd o helt underbart rum.
(Det är samma takhöjd i sovrummet ovan).
Lamporna som hänger ner köpte vi av dom som bodde där innan så vi skulle slippa sätta upp dom ;)



Och här är vyn från andra hållet. Här står jag i dörren till det andra sovrummet som vi ska ha som lite hobbyrum där Jesper kan sitta och spela gitarr bland annat :)



Här är "hobby" rummet :) Man ser det inte på bilden här heller men till vänster är det garderober.  Även i detta rummet är det högt i tak!



Här är det söta rummet :) som ska bli bebisens rum! Det är lite mer ombonat med en mysig fondvägg och ja bar mysigt helt enkelt :)



Här är halva badrummet. Känns så skönt med kakel! Mycket lättare och hålla rent och fräscht. Åt vänster är det dusch och tvätt & torktumlare.
Vi har även en till mindre toalett nästan bredvid denna :) Så då kan man sitta på varsin toa o prata, haha! :)



Och sist men inte minst, köket!
Nu är det uppställt för vi börjat packa in i skåpen :) Men bakom kameran så är det en stor kyl och en stor frys och flera högskåp och städskåp.
Till höger på bilden är det dörr ut till uteplatsen och vägg med fönster o allt. 


Här kommer jag trivas som fisken i vattnet! Känns så himla bra alltihop! Så i helgen är det flytt för hela slanten! Jag kommer inte flytta något själv. Har fått stränga order från mamma att inte lyfta en enda kartong för då kommer brorsan skälla på mig. 
Så för min del blir det att dirigera var alla lådorna ska o sen packa upp allt eftersom! :0)
I morgon är det jobb 8,15 - 18,00
Ska gå upp med Jesper i morgon när han går upp så vi kan få en sista morgon tillsammans. Mys! Perfekt start på dagen! :)
Förhoppningsvis så är det sista natten på stationsvägen inatt! Iiih! jag blir tokig, önskar jag slutade tidigare i morgon!

För övrigt så var ju Jesper i Lund idag inför hans operation på måndag. Det verkar som att han ska få ligga över till tisdagen :(
Känns hopplöst, jag saknar honom redan!
Det bästa är att han kommer vara sjukskriven efter det ett tag o då har han gott om tid att få i ordning i lägenheterna o kanske laga lunch till mig ;)

Nu blir det sängen!
God natt

3 kommentarer:

  1. Stort grattis till er!

    SvaraRadera
  2. den är sååååå fin ! är riktigt avis !

    SvaraRadera
  3. Så fint och stort Grattis till den nya lägenheten! Kram från mig! Camilla <3

    SvaraRadera